+ горіхи 30 г та овочі за сезоном
Має бути пігмент (зелень, червоне, помаранчеве, фіолотове). Загальна порція 100 г + фрукти за бажанням.
- Авокадо - 1 шт.
- Томати - 80 г
- Лимонний сік
- Хліб (40 г вуглеводів на 100 г) - 100 г
- Яйця - 3 шт.
1. Готуємо гуакамоле. Почистіть стигле авокадо, дістаньте з нього м'якоть та добре розімніть його.
2. Дрібно наріжте помідори.
3. Змішайте м'якоть авокадо дрібно нарізаними томатами та цибулею.
4. Додайте до маси сіль і перець за смаком, вичавіть сік із половинки лимону.
5. Злегка підсушіть хліб на сухій сковороді.
6. Готуємо яйця-пашот. В каструлю налийте воду, доведіть до кипіння, зменьшіть вогонь, розмішайте воду, зробивши воронку. Акуратно розбийте у воронку води яйця, трохи перемішайте і варіть 3 з половиною хвилини. Дістаньте шумівкою і викладіть на щільний паперовий рушник, щоб яйце просушилося.
7. Беремо хліб, викладаємо туди гуакамоле + яйце пашот.
Сніданок готовий!