СНІДАНКИ (6:00 або 9:00 на вихідних):1. Омлет з 2 яєць + 50 г сиру + салат (огірок, шпинат, рукола) + 1/2 авокадо.
2. Варені яйця (2 шт) + фета 30 г + грінка ц/з хліба 25 г + овочі.
3. Сир твердий 60 г + зелень + 8 оливок + помідори + чай/кава.
4. Тунець у власному соку 100 г + помідори + 10 г гарбузового насіння.
5. Яйця пашот (2 шт) + салат з броколі, руколи, капусти + ложка олії.
ОБІДИ (13:00):1. Куряче філе 200 г (або індичка) + овочі гриль 200 г + ложка олії.
2. Яловичина тушкована 180 г + салат із квашеної капусти + зелень.
3. Риба біла 200 г + овочеве рагу (без картоплі) + 1 ч. л. оливкової.
4. Салат з яйцем (2 шт), куркою 100 г, олією 10 г, зеленню, капустою.
5. Морепродукти 200 г + салат з огірком, авокадо 30 г, кунжутом.
ВЕЧЕРІ (до 19:00):- Риба на пару 180 г + цвітна капуста/броколі + зелений чай.
- Яловичина або печінка 150 г + овочеве пюре з кабачка, селери.
- Курка/індичка 180 г + салат із зелені, капусти + 10 г насіння.
- Сир твердий 50 г + салат з руколи, шпинату, редиски + ложка лляної олії.
- Омлет з 2 яєць + броколі/шпинат/салат із огірком.