ІНДИВІДУАЛЬНІ КОНСУЛЬТАЦІЇ
*
*
КОРЕКЦІЯ РАЦІОНУ
ІНДИВІДУАЛЬНІ КОНСУЛЬТАЦІЇ
*
*
КОРЕКЦІЯ РАЦІОНУ
ІНДИВІДУАЛЬНІ КОНСУЛЬТАЦІЇ
*
*
КОРЕКЦІЯ РАЦІОНУ
?
ПЕРСОНАЛЬНА
РОБОТА
з Катєю Жесть
Катю, вітаю!
Фіналізую нашу останню зустріч та нагадую на що потрібно звертати увагу.
ПИТНИЙ РЕЖИМ
Перший пункт: активне пиття
Важливі правила вживання води:
  • Вранці після пробудження необхідно випивати 200 мл води, через 30 хвилин ще 200 мл. І вже після цього чай чи каву.
  • На ніч воду краще взагалі не пити, бо це може призвести до набряків.
  • Більшу частину добової норми води необхідно випивати у першій половині дня.
  • Режим активного пиття - з 10:00 до 16:00 щогодини, за будильником випити 200 мілітрів води.
  • Під час активних занять спортом рекомендується пити 150 мл води кожні 20 хвилин.

Правильний питний режим є основою правильного харчування та здорового способу життя, що сприятливо впливає на працездатність і самопочуття людини в цілому.
Дотримуйтеся простих порад та рекомендацій, як правильно пити воду, і ви відчуєте себе повними сил і бадьорості на весь день.
ІНТЕРВАЛ МІЖ ПРИЙОМАМИ ЇЖІ
Кількість прийомів їжі: зменшуйте їх до 2.
Саме два прийоми їжі збільшують ваші шанси в недогодовуванні себе впродовж дня.
Його називають по-різному: інтервальне, періодичне, циклічне голодування, фастінг.
Суть даної практики полягає в тому, що весь час в добі (або дні) ділиться на інтервали повної відмови від їжі та періоди, коли людина їсть звичайним чином без обмеження продуктів і досхочу.

Сніданок
з 08:00 до 12:00 (це все вважається сніданок, залежить від стилю та сприйняття життя, тобто індивідуальних особливостей)

3-4 години - це адекватний фастинг для трьох основних прийомів їжі
Інтервал 12/10
12 - це інтервал, який припадає на ніч.
10 годин залишаємо на денну частину, наприклад:

  • Сніданок 08:00
  • Обід 13:00
  • Вечеря 18:00
ВІЗУАЛЬНА ЧАСТИНА ТАРІЛКИ
Рекомендую використовувати один з пуктів Гарвардської тарілки. Ця тарілка є візуальним посібником для здорового харчування, розробленим експертами Гарвардської школи громадського здоров'я.
Вона є довершеною версією тарілки харчування “MyPlate” розробленої спільно міністерством сільського господарства США (USDA) та охорони здоров'я (HHS).

Овочі та фрукти в сніданку:
овочі та фрукти повинні займати половину (1/2) вашої тарілки. Прагніть до кольору та різноманітності та пам'ятайте, що картопля не вважається овочем на такій тарілці через її значний вплив на рівень цукру в крові.
ЇЖА
Великими широкими мазками про головні, фундаментальні речі.

Щодня ми їмо. Якимось чином обираємо продукти, складаємо тарілку. Загалом десь на бекграунді прагнемо працювати над тим, щоб бути здоровішими, і вибір продуктового кошика — це хороший варіант піклування про себе.
Це точно легше, ніж здається.

Збиральництво - перший історичний спосіб знайомства з продуктом регіонів, одна з найстаріших форм господарської діяльності людини.
Реомендую краще зрозуміти, вивчити та познайомитися з сезонами країни, в якій проживаєте.
Для вас цей пункт один з важливих, враховуючи зміну місця проживання.
І додати різноманітність у їжі, тому що щомісячна зміна продуктів – вже крок на шляху до здорового та усвідомленого харчування.

Отже, про «свідоме харчування»
Слово sustainable досі важко перекладають. Найближче - свідома екологічність.
Це не просто тенденція чи шлях в інтелектуальній власності виробників.
Це ще про ВАС та про те, як дбати про себе, щоб почуватися добре у цьому світі. Та захищати внутрішнього «себе», коли хочеться пожити якісніше.

ВСЕ корисне - чесне та просте.

Чи така погана перероблена їжа?
Перероблювали завжди: вдома, в кафе чи на заводах. Перероблювання подовжує термін життя продуктів та доступ до них, може підвищити харчову цінність, бактеріальну безпечність.
А може шляхом нашарування солі + переробленого жиру + цукру наносити по краплях зміни всередині.
Загальні рекомендації здорового раціону:
Їсти різноманітні продукти з різних харчових груп від зернят до яєць та значної різноманітності свіжого.
Просто коли їжа схожа на свій перший вигляд.
Просто свіже, просто відварене, просто запечене, просто із заморожування, просто гриль, просто.

Рівень 1 - обирати за сезоном, локацією та від місцевих виробників.
Місцеве свіжіше та більш насичене корисними речовинами.
Наприклад, у квітні-травні: молодий часник, спаржа, редька, ревінь, молода цибуля, щавель, крес-салат, петрушка, кульбаба, шпинат.
Все наше! Зараз це легко і просто інтегрувати в раціон.

Рівень 2 - імпорт, включно з тим, що дозріває в дорозі, враховуючи заморожування та лагідну пастеризацію.

Рівень 3 - консервація та навичка «читати етикетки».
Нагадую, що треба, щоб було зрозуміло, що кладемо в рот. Почитай склад.
Чим вигодовували, чим удобрювали під час виробництва.
По воді:
  • Мінімізуйте пластик!
  • Розрахуйте по склянці 250 мл на кожну годину нічного сну.
Це програма мінімум.
По руху:
Online gym вам ідеально підходить. Нагадую! Ми з вами з одного типу метаболізму. Силових - 2 на тижні з повним набором комплекту: обтяжувачі, гантелі 3/5 кг, фітнес-резинки, метбол.

Люблю, цілую)))
До нових зустрічей

P.S якщо не складно, будь ласка, пройдіть анонімне опитування.

© 2024 КАТЯ ЖЕСТЬ. Всі права захищені.
Made on
Tilda