День перший
Сендвіч, лате 2, оладки, деруни, огірки
Б 13
Ж 6
В 11
День другий
Пиріжок, гречка, котлета в паніровці, огірок, йогурт
Б 18
Ж 12
В 42
Разом за ці два дні
Б 48 г
Ж 32 г
В 185 г
Порівняння з нормою вашої поживної цінності за день з врахуванням вашої ваги (білки 130 г, жири 90 г, вуглеводи 70 г)
• Білки — менше на 80 г (менше ніж половина норми)
• Жири — нижче на 60%
• Вуглеводи — перебір в дві від норми причому за рахунок простих, ситуативних джерел (йогурт, латте, булочка)
Висновок:
Основна проблема — не в їжі, а в структурі дня. Відсутність заздалегідь підготовленого плану чи готових продуктів призводить до ситуативного харчування: заклади типу “Пузата хата”, McDonald’s або перекуси з дороги.
Це нормально в рамках форс-мажору, але не може бути стилем життя, якщо ви маєте на меті відновлення здоров’я, баланс гормонів, фігуру, енергію й стабільну нервову систему.
Їжа — це частина вашої праці над собою. Вона має бути у вашому графіку так само, як зустрічі, робота чи сон. Інакше ми будуємо своє тіло, настрій і здоров’я на сторонніх залишках.
Якщо не буде часу на себе — не буде ні тіла, ні енергії, ні стосунків, ні грошей. Це звучить різко, але правда саме така. Саме тому ми зараз вчимося не “викручуватись”, а жити структуровано.