Базовий день
• Сніданок: 2 яйця, авокадо 50 г, хліб цільнозерновий 50 г, овочі, 1 ч.л. оливкової олії.
• Обід: куряче філе 180 г, булгур 80 г, броколі 150 г, 1 ч.л. олії.
• Вечеря: індичка або риба 150 г, кабачок/цвітна капуста 200 г, салат із руколою та лимонним соком, 1 ч.л. олії.
Безвуглеводний день
• Сніданок: омлет із 3 яєць + 30 г сиру, огірок, зелень, 1 ч.л. олії.
• Обід: яловичина/курка 180 г, кабачок або цвітна капуста 150 г, 1 ч.л. олії.
• Вечеря: риба або індичка 150 г, броколі 100 г, салат з огірка і руколи, 2 ч.л. олії.
Вуглеводний день
• Сніданок: вівсянка 60 г, мед 1 ч.л., кисломолочний сир 100 г, ягоди 50 г.
• Обід: курка 180 г, кус-кус або гречка 100 г, тушковані овочі 150 г, 1 ч.л. олії.
• Вечеря: тріска/креветки 150 г, батат або бурий рис 100 г, салат із шпинатом і авокадо, 1 ч.л. олії.