ІНДИВІДУАЛЬНІ КОНСУЛЬТАЦІЇ
*
*
КОРЕКЦІЯ РАЦІОНУ
ІНДИВІДУАЛЬНІ КОНСУЛЬТАЦІЇ
*
*
КОРЕКЦІЯ РАЦІОНУ
ІНДИВІДУАЛЬНІ КОНСУЛЬТАЦІЇ
*
*
КОРЕКЦІЯ РАЦІОНУ
?
ПЕРСОНАЛЬНА
РОБОТА
з Катєю Жесть
Катю, вітаю вас!
Нарешті ми розпочинаємо другу десятку.
Я підготувала 2 відео, які ви вже подивились. Прошу не робити жодних висновків, а завантажити програму та спробувати спланувати ваші варіації страв.

Що таке БЖВ?
БЖВ - білки, жири і вуглеводи — це основні складові їжі. Для злагодженої роботи організму важлива не просто їх присутність в раціоні, а правильне співвідношення. А саме це завдання з зірочкою.
Розрахунки БЖВ
У вашу калорійність необхідно вкласти співвідношення поживних речовин, скорочую БЖВ (білки, жири, вуглеводи), відштовхуючись від вашого типу будови тіла.

Ось тут і виникає запитання:
Як кожен із типів будови тіла з різним співвідношенням та гормонами, які домінують, можна вмістити в таке поняття «розрахунок чи підрахунок калорій»?
Відповідь: ніяк. Якщо ви обмежитеся лише підрахунками калорій, то на вас чекає чергова поразка.
Людей із 5-ти типів я розділила на 2 групи: вуглеводна та білкова
Твій тип яєчниковий підтип груша

Твої прорахунки
Вага 55 кг

  • Білки від 1,5/2 г на 1 кг ваги = 75/110 г
  • Жири 1/1,3 грам на 1 кг ваги = 50/60 г
  • Вуглеводи 1 г на 1 кг ваги = 50/60 г
Загальна кількість калорій 1350/1450 калорій (це профіцит), з них:
  • Б 75/100 г
  • Ж 50/60г
  • В 50/60 г

Як користуватись застосунком - нижче інструкція.

© 2024 КАТЯ ЖЕСТЬ. Всі права захищені.
Made on
Tilda