ІНДИВІДУАЛЬНІ КОНСУЛЬТАЦІЇ
*
*
КОРЕКЦІЯ РАЦІОНУ
ІНДИВІДУАЛЬНІ КОНСУЛЬТАЦІЇ
*
*
КОРЕКЦІЯ РАЦІОНУ
ІНДИВІДУАЛЬНІ КОНСУЛЬТАЦІЇ
*
*
КОРЕКЦІЯ РАЦІОНУ
?
ПЕРСОНАЛЬНА
РОБОТА
з Катєю Жесть
Вітаю, Ірино!
Ми розпочнемо нашу другу десятку з невеличкого перегляду відео, в якому я розповім про важливість БЖВ.
Що таке БЖВ?
БЖВ - білки, жири і вуглеводи — це основні складові їжі. Для злагодженої роботи організму важлива не просто їх присутність в раціоні, а правильне співвідношення. А саме це завдання з зірочкою.
Розрахунки БЖВ
У вашу калорійність необхідно вкласти співвідношення поживних речовин, скорочую БЖВ (білки, жири, вуглеводи), відштовхуючись від вашого типу будови тіла.

Ось тут і виникає запитання:
Як кожен із типів будови тіла з різним співвідношенням та гормонами, які домінують, можна вмістити в таке поняття «розрахунок чи підрахунок калорій»?
Відповідь: ніяк. Якщо ви обмежитеся лише підрахунками калорій, то на вас чекає чергова поразка.
Людей із 5-ти типів я розділила на 2 групи: вуглеводна та білкова
Яєчниковий тип тілобудови хоче спалити жир на стегнах, мати виразніше талію. Та головне не втратити мʼязи.

На вашому прикладі:
Вага 59 кг

  • Білки від 1,5 г на 1 кг ваги = 90 г
  • Жири 1/1,3 грам на 1 кг ваги = 80 г
  • Вуглеводи 1 г на 1 кг ваги = 60 г (в цю кількість не входять овочі, ми з них нічого не вираховуємо)
Загальна кількість калорій 1350/1500 калорій (це дефіцит), головне який розподіляється ось таким чином:
  • Б 90 г
  • Ж 80 г
  • В 60 г

Як рахувати - нижче інструкція.

© 2024 КАТЯ ЖЕСТЬ. Всі права захищені.
Made on
Tilda