ІНДИВІДУАЛЬНІ КОНСУЛЬТАЦІЇ
*
*
КОРЕКЦІЯ РАЦІОНУ
ІНДИВІДУАЛЬНІ КОНСУЛЬТАЦІЇ
*
*
КОРЕКЦІЯ РАЦІОНУ
ІНДИВІДУАЛЬНІ КОНСУЛЬТАЦІЇ
*
*
КОРЕКЦІЯ РАЦІОНУ
?
ПЕРСОНАЛЬНА
РОБОТА
з Катєю Жесть
Олена, готуємось до трьохденного голоду. Ехуууу!
Перша доба голодування: виснаження запасів глюкози
Незалежно від того, поститься людина чи ні, організму потрібна енергія. Основним джерелом енергії є цукор, званий глюкозою, який зазвичай надходить із вуглеводів, включаючи зерно, молочні продукти, фрукти, деякі овочі та солодощі. Печінка і м'язи накопичують глюкозу і викидають її в кровотік щоразу, коли це необхідно. Але коли людина цурається їжі, цей процес змінюється.

У перший день практики вже приблизно через 8 годин голодування печінка перейде на використання останніх запасів глюкози. Це означає, що у цей момент організм переходить до стану, який називається глюконеогенезом, що знаменує перехід у режим голодування.

Другий-третій день голодування: виснаження енергетичних запасів
Дослідження показали, що глюконеогенез збільшує кількість калорій, що спалюються тілом. За відсутності вуглеводів організм виробляє власну глюкозу, використовуючи переважно жири, а відбувається це приблизно на четвертий день практики. Зрештою, у тіла закінчуються й ці джерела енергії. Тоді режим голодування стає серйознішим. Але на цю територію ми вже не заходимо.
Інтервал 20/4 7 днів з 30.11 по 05.12
Рекомендую розподілити між прийомами їжі ваш денний БЖВ
Сніданок 60%
Вечеря 40%
  • Б 100 г
  • Ж 80 г
  • В 50 г (в цю кількість не входять овочі)

05.12. Очисна клізма - 5 годин після останнього прийому їжі.
У дні голоду питний режим максимально важливий. Контроль раз на 1 годину вода, далі кава, чай, з вершками, будь-ласка.

1 день голоду 06.12 о 17:00
2 день голоду 07.12 о 17:00
3 день голоду 08.12 о 17:00

Приривання голоду 08.12 о 17:00
  • Б 60 г
  • Ж 40 г
  • В 40 г
Як безпечно перервати голодування?
Закріпити результат та уникнути негативних реакцій з боку шлунково-кишкового тракту.

  • Пийте воду: це особливо важливо.
  • Їжте невелику порцію: значне приймання їжі відразу після голодування може спричинити навантаження на систему травлення.
  • Ретельно пережовуйте їжу: пережовуйте кожен шматочок щонайменше 10 разів.
  • Їжте приготовлену їжу: вибирайте продукти, які легше перетравлювати, наприклад, варені овочі, а не сирі. Це також не дратуватиме шлунково-кишковий тракт.
  • Уникайте експериментів: вживання нових продуктів після голодування може утруднити травлення та викликати у людини погане самопочуття.
Вихід з голоду
09.12 інтервал 20/4
Б 80 г
Ж 70 г
В 60 г

10.12 інтервал 18/6
Б 90 г
Ж 80 г
В 70 г

11.12 інтервал 18/6
Б 100 г
Ж 90 г
В 80 г

Зважування + см+ об’єми 09.12 зранку
Далі я готую для вас відновлючий раціон та презентацію з інструкцією про стабілізацію результатів.
Їжте в правильному порядку
Зараз дам простого та корисного.

Коректний порядок прийому їжі допомагає оптимізувати та знижувати цукор крові.
Перше: овочі та зелень
Друге: білок та жири
Третє: крохмали (білий рис, паста, хліб, каші) та цукри (десерти, включно з фруктами, якщо шкт здоровий)

Такі підконтрольні та помірні піки глюкози та інсуліну - це:
  • Контроль бажання перекусів за кілька годин після їжі
  • Менше голоду перед наступною їжею
  • Зниження запальних процесів (включно з акне, висипками, дерматитами)
  • Більш стабільні рівні енергії впродовж дня
  • Контроль здорової маси тіла

Ну і ще:
  • Солоні сніданки кращі за солодкі.
  • Солодке натщесерце - жодних плюсів.
  • Прогулянка після їжі також балансує цукор.
  • Салат чи просто овочі перед основною їжею балансують цукор.
  • Цільні свіжі фрукти завжди краще за печені чи сушені) і звісно що краще за соки та фреші - в них немає клітковини. Вони - концентрати цукру.
  • І так: додайте до фруктів трохи горішків.
  • Уникайте напоїв з сиропами. Чай з медом - це десерт після їжі, а не натщесерце.

© 2024 КАТЯ ЖЕСТЬ. Всі права захищені.
Made on
Tilda