ІНДИВІДУАЛЬНІ КОНСУЛЬТАЦІЇ
*
*
КОРЕКЦІЯ РАЦІОНУ
ІНДИВІДУАЛЬНІ КОНСУЛЬТАЦІЇ
*
*
КОРЕКЦІЯ РАЦІОНУ
ІНДИВІДУАЛЬНІ КОНСУЛЬТАЦІЇ
*
*
КОРЕКЦІЯ РАЦІОНУ
?
ПЕРСОНАЛЬНА
РОБОТА
з Катєю Жесть
Тетяна вітаю!
Дякую за довіру самого цінного, що в нас є - а саме, здоровʼя.
Для мене це цінно!
Зазвичай на початку в розділі передмови пишу висновки з опису, який отримую від клієнтів. Він у вас був базовий. Інформації мені не вистачило, а саме - візуального прикладу вашої їжі та тарілки впродовж трьох днів.

Чому та для чого?
Їжа , як і тіло, може розповісти про клієнта практично все для початку розробки персональної піраміди, яка складається далеко не з фіз навантажень. Мені сумно це визнавати, але ж так і є. Не тренування вирішують, в якому стані ваше тіло, а їжа. Тому вже від того, що почула та отримала, розпочну передмову.

Спирачаючись на свій досвід та інтуїтивне відчуття, ви - закрита, холодна людина, інтроверт.

На мій погляд, їжа для вас - першочергово про насиченість.
Про те, що обговорювали на первинній консультації: важливо менше зʼїсти, щоб не набирати та тримати увагу в критеріях кг (ви так звикли).

В другу чергу - це соціальна їжа. Все, що пов’язано з необхідністю поїсти та підтримати людей, атмосферу, в якій знаходитесь. Бо так треба, такі правила.
Що тут про вас?
Як на мене, тут про вас - реальний фізичний голод та дефіцит нутрієтивного складу в УСІХ тарілках (сніданок, обід, вечеря).
Я зараз не про якість, а про кількість, різноманітність.

Є бажанням вирішити питання естетичного характеру.
Вибачте я знову мушу вас розчарувати: не вийде бігло пройтись по продуктах та фізичних вправах, щоб вирішити ваш запит.
Але є і гарні новини. Ви нічого не знаєте про харчову поведінку, не маєте досвіду особливо травмуючого, і це нам на руку.

Буде цікаво, десь неочікувано та по-новому.
ПОЇХАЛИ!
ПОДАЛЬШИЙ ПЛАН
Харчування - широка сфера життя, не варто зводити її до єдиного компонента: ваги, краси і чогось ще.
І варто додати, що нейтральних харчових продуктів немає. Простіше кажучі, те що ви їсте - робить вам здоровішим або болючішим. Це завжди вибір та функція. Тому важливо знати базу, а далі робити медичний чекап та змінювати своє життя на краще - поступово і через харчування.
«Їж менше, тренуйся більше» - деструктивний шлях, аби ці тренування не пішли на шкоду мозку.
Перший поінт
Оптимізувати свій раціон та переформувати його відповідно до своїх цілей
Другий поінт
Починайте зі сну та «висипайте » свою норму (6-7-8 годин у середньому).
На це повливає нічна доза суплементів та дасть можливість порівняти якість сну.
Третій поінт
Не ігноруйте сніданок.
Їжте приблизно одночасно: тіло любить ритм.
У вас буде три прийоми їжі. Відштовхуюсь від тієї інформації, яку отримала від вас - графік в Швеції:
  • Сніданок 09:00
  • Обід 13:00
  • Вечеря 19:00
Таким чином щоденно ви будете без їжі 16 годин впродовж 10 днів = 160 годин. Це і є вікном можливостей, щоб спалювати жир та не втрачати мʼязи.
Четвертий поінт
Уникаємо переробленої їжі та мас (ковбаса, чіпси, борошно, десерти).
Хороша їжа - проста їжа.
Для цього я розробила меню і наступні 10 днів ви харчуєтесь за ним або шукаєте аналоги в закладках.

Ви повинні вміти розпізнавати, що у вас в тарілці, що у складі.
Бачите 15 інгрідієнтів та знаєте не все - не їжте.
П'ятий поінт
Тренування
Для вас вони мають бути як ГІГІЄНА.
Почистити зуби і вийти на сніданок - це база. Ви це знаєте.
Так ось так має бути і з тренуваннями.
Вам потрібно тренуватися регулярно, щоб звʼязати фундаментом попередні
пункти.

На виході ви отримаєте таке тіло, яке буде не тільки служити вам, а допомагатиме в екстрених умовах під назвою «життя».

Почніть практикувати тренування - гормезис. Це помірне стресове навантаження, 20-30 хвилин 3 дні на тиждень. Я відкриваю доступ до курсу тренувань "ТИ ЗМОЖЕШ", динаміка зі спиною буде відчутна після 4 тренування. Для отримання доступу до ваших тренувань надішліть мені своє електронну адресу.
Базові принципи будування стратегії харчування
До цих принципів рано чи пізно приходять усі, хто тренується роками і це стає невідʼємною частиною їхнього життя.

Вам потрібно зрозуміти НАВІЩО ви обираєте ЗСЖ.
Готуєтесь до змагань, для гарного самопочуття, виключно для краси чи скидаєте вагу, керування віком, профілактика переважної кількості «хвороб цивілізації», превентивна робота організму.

Подумайте та дайте відповідь на це запитання, для себе і тільки для себе!
МОЇ РЕКОМЕНДАЦІЇ ЯК МАЄ ВИГЛЯДАТИ ВАША ТАРІЛКА
Рекомендую використовувати один з пунктів Гарвардської тарілки. Ця тарілка є візуальним посібником для здорового харчування, розробленим експертами Гарвардської школи громадського здоров'я.
Вона є довершеною версією тарілки харчування “MyPlate” розробленої спільно міністерством сільського господарства США (USDA) та охорони здоров'я (HHS).

Овочі та фрукти в сніданку повинні займати половину (1/2) вашої тарілки. Прагніть до кольору та різноманітності та пам'ятайте, що картопля не вважається овочем на такій тарілці через її значний вплив на рівень цукру в крові.
Ваш тип тілобудови
SKINNY FAT
Він перекладається «товста худорлява» - тип фігури, при якому вага в межах норми, але кількість жиру значно більша за м'язову масу. Зазвичай такі дівчата та хлопці виглядають добре в одязі: тендітні зап'ястя та кісточки у дівчат, але купальник чи білизна оголює всі проблеми – в'ялий живіт та стегна, плоскі сідниці та целюліт.

З хлопцями ситуація інша: вони просто максимально худі та їхнє тіло плоске, без будь-яких форм. І з віком ця недосконалість у хлопців та дівчат стає більш помітною та виразнішою.

А потім із типу Skinny Fat чоловіки та жінки переходять в наднирковий або підшлунковий тип: все залежить від зовнішнього середовища та способу життя.

Такий тип закладено генетично, але трапляється і набутий - найчастіше у жінок через голодні дієти, під час яких руйнуються власні м'язи. А ще до природньої схильності додається сидячий спосіб життя та неправильне харчування.

Раціон на першому тижні складатиметься із 3-х прийомів їжі.
Ваше основне завдання – бути у профіциті (надлишку) + 200 калорій. Ми це робимо тільки для того, щоб організм мав енергію на виробництво білка!
Те, як будете харчуватись
РАЦІОН
Щодо співвідношення поживних речовин БЖВ, то воно кардинально відрізняється від інших типів:
  • Вуглеводи 50%
  • Білки 30%
  • Жири 20%
Все рахуємо від грамів, а не від калорій.
СНІДАНКИ
ОБІДИ
ВЕЧЕРІ
ГРАФІК
Сніданок
з 08:00 до 12:00 (це все вважається сніданок, залежить від стилю та сприйняття життя, тобто індивідуальних особливостей)

4 години - це адекватний фастинг для трьох основних прийомів їжі
Інтервал 8/16
16 годин - це інтервал, який припадає на ніч.
8 годин залишаємо на денну частину, наприклад:
  • Сніданок 09:00
  • Обід 13:00
  • Вечеря 17:00

Зважування + заміри + фото через 10 днів від моменту першого звіту.
Звітуєте кожного дня. Приклад, як саме має виглядати звіт, надішлю після того, як ми визначимось, що ви готові розпочати.
Також додаткового до цього матеріалу надішлю відеоматеріали.

© 2024 КАТЯ ЖЕСТЬ. Всі права захищені.
Made on
Tilda