ІНДИВІДУАЛЬНІ КОНСУЛЬТАЦІЇ
*
*
КОРЕКЦІЯ РАЦІОНУ
ІНДИВІДУАЛЬНІ КОНСУЛЬТАЦІЇ
*
*
КОРЕКЦІЯ РАЦІОНУ
ІНДИВІДУАЛЬНІ КОНСУЛЬТАЦІЇ
*
*
КОРЕКЦІЯ РАЦІОНУ
?
ПЕРСОНАЛЬНА
РОБОТА
з Катєю Жесть
Оксана, мої вітання!
Розпочинаємо підготовку до голоду)))
Перша доба голодування: виснаження запасів глюкози
Незалежно від того, поститься людина чи ні, організму потрібна енергія. Основним джерелом енергії є цукор, званий глюкозою, який зазвичай надходить із вуглеводів, включаючи зерно, молочні продукти, фрукти, деякі овочі та солодощі. Печінка і м'язи накопичують глюкозу і викидають її в кровотік щоразу, коли це необхідно. Але коли людина цурається їжі, цей процес змінюється.

У перший день практики вже приблизно через 8 годин голодування печінка перейде на використання останніх запасів глюкози. Це означає, що у цей момент організм переходить до стану, який називається глюконеогенезом, що знаменує перехід у режим голодування.

Другий-третій день голодування: виснаження енергетичних запасів
Дослідження показали, що глюконеогенез збільшує кількість калорій, що спалюються тілом. За відсутності вуглеводів організм виробляє власну глюкозу, використовуючи переважно жири, а відбувається це приблизно на четвертий день практики. Зрештою, у тіла закінчуються й ці джерела енергії. Тоді режим голодування стає серйознішим. Але на цю територію ми вже не заходимо.
mTor - це шлях всередині нас, який запускає ріст
До 25-ти років в нас ще продовжуються процеси росту.
Коли людина сформовона, педаль росту продовжує формуватися і росте в тілі ЩОСЬ ІНШЕ.

В контексті антистаріння, нам потрібно зменшувати кількість їжі, бо це один з інструментів молодості.
Стратегія не їсти, а застосовувати голодні дні: ІГ або голод - так, супер. Але ми переходимо на інший рівень, бо вже є досвід.

За механізм mTory відповідають амінокислоти, а саме лейцин.
Лейцин є в таких продуктах: сирники, молочні продукти, червоне м‘ясо, сир, птиця, яйця.

Знизити вживання молочних продуктів - це для тих, хто просунутий максимально.
Якщо відверто, то це про мене - не їм лактозу, бо це глюкоза, а глюкоза = цукор.
Кальцій засвоюється краще з різних груп продуктів в процесі пережовування їжі.
Читаємо етикетки.

Амінокіслоти розвітлені - сітка амінокислот, білкові шейки BCAA - лейцин, ізолейцин, валін.
Зростає м‘язова маса при коректних навантаженнях - так, звичайно!
Інколи, коли суперспорт - це непогано.

А от в контексті дорослої людини, яка небагато рухається або в неї сидяча робота, чи ми вже сформовані і в нас є перелік хронічних захворювань.
І ми хочемо гарно виглядати, довше жити, виглядати по-іншому, а ми з тобою европейського типу старіння, коли тіло сповзає до низу і з’являється стомлений силует як набряк.
І це все регіонально локальні особливості, так як і харчові звички.
Наприклад, смажити сирники в олії - малюкам або собі рідко можливо, але не як традиція щоденого харчування.
Стратегія на наступний місяць
Шлях, метод, який ти обрала для зміни своєї харчової поведінки:
Зрозумій «навіщо?», прогнозуй «скільки і як довго?» це робитимеш.

Ми не завжди обираємо ситуацію в якій є, а частіше не обираємо - все обставини. Але як реагувати на життя обираємо ми.
Ідеальних часів не було і не буде: завжди буде АЛЕ.
Твій вибір - реагувати.
Це і є вміння інтегрувати знання та метод в свій особистий спосіб життя.

з 18.02 по 25.02
8 днів
Інтервал 20/4
2 прийоми їжі
  • Б 100
  • Ж 70
  • В 50

з 26.02 по 27.02
Знижуємо БЖВ
  • Б 80
  • Ж 70
  • В 50

Очисна клізма - цього разу двічі для підстраховки:
27.01. Після останнього прийому їжі за 5 годин
28.01. Після пробудження за 1 годину

1 день голоду 28.02 о 15:00
Приривання голоду 01.03 після пробудження впродовж першої години:
  • Б 50
  • Ж 40
  • В 30
Пункти, на які дуже звертаю увагу:
  1. Спати, ввечері прибрати телефон.
  2. Харчуватися чітко по БЖВ, відтворювати всі об‘єми порції у співідношенні.
  3. Щоденна ходьба + тренування (якщо вирішиш, щось з терапевтом)
РАЦІОН
Наступні позиції обов‘язкові для вживання на постійній основі до кожного сніданку.
Найголовніше, щоб вони були. Вибір широкий.

  • Овочі (салат, нарізка) за смаком
  • Вся зелень у вигляді листових салатів - це база, мінімум 30г/50г
  • Руккола
  • Ромен
  • Радічіо
  • Фрізе
  • Лолло-біонда
  • Латук
  • Крес-салат

Стандартний набір!
  • Помідори
  • Огірки
  • Авокадо
  • Перець
  • Морква
  • Броколі
  • Батат
  • Перец болгарський

Заправки:
1 чайна ложка олії: оливкова, конопляна, соняшникова рафінована та нерафінована, авокадо, олія льону, соєва, кокосова, виноградна.

Насіння:
1/2 чайних ложки за смаком
  • Льон
  • Чіа
  • Конопля
  • Кунжут
  • Гарбузове

Фрукти та ягоди завжди, пріоритет - сезонні:
  • Нектарин
  • Персик
  • Абрикос
  • Яблуко
  • Груша
  • Солодка слива
  • Виноград
  • Лохина
  • Полуниця
  • Манго
Варіанти смачної їжі
Заміри зранку 01.03:
фото в білизні, об‘єми в см, вага

© 2024 КАТЯ ЖЕСТЬ. Всі права захищені.
Made on
Tilda