ІНДИВІДУАЛЬНІ КОНСУЛЬТАЦІЇ
*
*
КОРЕКЦІЯ РАЦІОНУ
ІНДИВІДУАЛЬНІ КОНСУЛЬТАЦІЇ
*
*
КОРЕКЦІЯ РАЦІОНУ
ІНДИВІДУАЛЬНІ КОНСУЛЬТАЦІЇ
*
*
КОРЕКЦІЯ РАЦІОНУ
?
ПЕРСОНАЛЬНА
РОБОТА
з Катєю Жесть
Тетяна, вітаю!
У цьому місяці, що ми будемо практикувати - це голод! Це важливий процес, який потребує досконалої підготовки та правильного виходу.

Розділила на 3-х фази:
  1. Підготовка до голоду - 10 днів (8 днів та 9/10 день як вхід в голод)
  2. Голод - 24, 36, 48 годин будемо пробувати
  3. Вихід з голоду - 2 доби

На кожному з цих етапів дуже важливий зворотній зв'язок та контроль, саме тому звітування кожного дня!
За 10 днів ми зайдемо в голод, запустивши жировий обмін і нарешті ваша жирова маса почне працювати як паливо, а не як додатковий об'єм у вашому тілі.

ПРОТИПОКАЗАННЯ:
  • вагітність
  • захворювання ШКТ у гострій формі
Дводенна відмова від їжі відноситься до короткострокового лікувального голодування
Регулярне застосування цієї методики сприяє схудненню і очищенню організму від зашлакованості, активізації захисних клітин імунної системи, поліпшенню самопочуття. Відбуваються позитивні процеси в багатьох органах і системах.

Плюси довготривалого голодування:
  • організм переходить у режим виживання (це можна порівняти з «канікулами» для внутрішніх органів, особливо для органів травлення)
  • відновлюються клітини мозку, які відповідають за картотеку пам'яті
  • збільшується кількість мітохондрій (енергетичні станції організму)
  • спалюються жири, а не харчові калорії
  • відбувається аутофагія - переробляються старі, пошкоджені білки, а також пошкоджені мітохондрії, відбувається природнє омолодження

Довготермінове голодування - дивовижний процес.
Голод - це інструмент, який допомагає визначити кореневі (основні) причини хронічного запалення. Голод допоможе вам затримати ріст пухлин, поліпів, кіст та фіброзів. У процесі голоду організм живиться кетонами, пухлини не здатні жити за рахунок кетонів. При голоді ми вичерпуємо резервні запаси цукру та глікогена. А середовище пухлин і запалень - це цукри та l-глутамати.

Під час голодування витрачаються запаси глікогену – це депо глюкози в організмі людини. Крім того, падає рівень інсуліну до нижніх значень. На тлі цього відбувається перемикання метаболізму з вуглеводного на жировий і зниження стимуляції факторів кліткового росту – ці фізіологічні процеси позитивно впливають на організм. Харчове утримання допомагає послабити запальні процеси в організмі людини, наприклад при ревматоїдному артриті. Фастінг дає можливість знизити кількість вісцерального жиру (той, який покриває внутрішні органи) та поліпшує чутливість до інсуліну в разі порушення жирового обміну.
РАЦІОН
Перший етап триває 8 днів з 15.02 по 22.02
Даю схему розрахунків на майбутні періоди, але зараз використовуємо зимовий період.

Розрахунок БЖВ
Літній період
  • Б = 1 г на 1 кг ваги
  • Ж = 0,4 г на 1 кг ваги
  • В = 0,9 г на 1 кг ваги
-30% від денної норми БЖВ
ТІЛЬКИ 2 прийоми їжі з інтервалом 20/4

Зимовий період
  • Б = 1,3 г на 1 кг ваги = 70 г
  • Ж = 0,6 г на 1 кг ваги = 50 г
  • В = 1 г на 1 кг ваги = 70 г
ТІЛЬКИ 2 прийоми їжі
Інтервал 20/4 або 18/6 на ваш вибір

Меню також пропоную для Вас, але пам'ятайте, що не треба обмежуватись цими варіантами, включайте політ фантазій та експериментуйте!
СНІДАНКИ
ОБІДИ / ВЕЧЕРІ
Режим безпосередньої підготовки до голоду
А саме зменшення БЖВ та інтервалів. Продублюю схему.

Переходимо на 2 або 1 прийоми їжі з інтервалом 21/3 і знижуємо БЖВ.
Наприклад,
Сніданок 12:00
Обід 15:00
АБО
Сніданок і обід в одному прийомі їжі 15:00

  • Б 0,8 г на 1 кг ваги = 50 г
  • Ж 0,5 г на 1 кг ваги = 40 г
  • В 0,8 г на кг ваги = 50 г (овочі не входять в цю цифру, не рахуємо з них вуглеводи)
У будь-який період незалежно від пори року.

24.02 - через пʼять годин після основного прийому їжі ви робити очисну клізму.
Як робити розповім в відео о 20:00

1 день голоду 25.02 15:00 - це 24 годин
2 день голоду 26.02 15:00 - це 48 годин
Приривання голоду 26.02 15:00
БЖВ
  • Б 0,8 г на 1 кг ваги = 60 г
  • Ж 0,5 г на 1 кг ваги = 40 г
  • В 0,7 г на 1 кг ваги = 50 г
Схема відновлювального раціону
27.02, 28.02
БЖВ
  • Б 1 г на 1 кг ваги = 70 г
  • Ж 0,7 г на 1 кг ваги = 60 г
  • В 1 г на кг ваги = 70 г (це без овочів, ми їх не рахуємо)
У будь-який період незалежно від пори року.

Схема тимчасових діапазонів
Якщо 2 прийоми їжі:
Сніданок 12:00 – оскільки саме в цей час інсулін у нейтральному стані
Обід 16:00

Наступне зважування та контроль обʼємів після приривання голоду - 27.02 вранці.

© 2024 КАТЯ ЖЕСТЬ. Всі права захищені.
Made on
Tilda