Б 25 г
Ж 15 г
В 25 г
!!! До цього варіанту ми не додаємо фрукти.
- Тонкий вірменський лаваш - 100 г
- Куряче філе - 70 г
- Яйце - 1 шт.
- Сметана 20% жирності - 50 г
- Помідори - 30 г
- Огірки - 30 г
- Листя салату - 10 г
- Діжонська гірчиця - 30 г
- Сік лимона
- Сіль, перець за смаком
1. Закип'ятіть воду, покладіть туди куряче філе та відваріть його до готовності.
2. Паралельно відваріть яйце. Поріжте філе на невеликі шматки.
3. Змішайте сметану з діджонською гірчицею та додайте щіпку солі, побризкайте лимонним соком.
4. Промастіть лаваш заправкою, покладіть на нього відварене куряче філе, помідори, листя салату за смаком та огірки.
5. Скрутіть лаваш ковбаскою, підгортаючи з одного боку бічну частину лаваша так, щоб він не розтікався та не розвалювався.
6. Розігрійте сковорідку з антипригарним покриттям і посмажте на сухій сковороді без олії з кожного боку по 3 хвилини.