ІНДИВІДУАЛЬНІ КОНСУЛЬТАЦІЇ
*
*
КОРЕКЦІЯ РАЦІОНУ
ІНДИВІДУАЛЬНІ КОНСУЛЬТАЦІЇ
*
*
КОРЕКЦІЯ РАЦІОНУ
ІНДИВІДУАЛЬНІ КОНСУЛЬТАЦІЇ
*
*
КОРЕКЦІЯ РАЦІОНУ
?
ПЕРСОНАЛЬНА
РОБОТА
з Катєю Жесть
Таню, вітаю!
Відновлючий раціон з 26.02 по 07.03
Інтервал на вибір 12/10; 10/10; 16/8; 18/6
Кількість прийомів їжі так само на ваш вибір 2 або 3!

Збільшення кількості вуглеводів + додавання складних вуглеводів, а саме будь-яких гарнірів.

Від поточної ваги:
  • Б 1,5 г
  • Ж 1 г
  • В 1,7 г (вираховуємо з каш, гарнірів, фруктів, ягід та хлібу, овочі не входять в цей перелік)

Тренування за планом кожного дня, субота та неділя - вихідні.
Я б додала кардіо як постійний елемент вашого тренувального процесу. Але це треба обговорити вже на консультації.
Раціон з 08.03 по 15.03
Інтервал 20/4
  • Б 1,3 г
  • Ж 1,3 г
  • В 1 г (вираховуємо з каш, гарнірів, фруктів, ягід та хлібу, овочі не входять в цей перелік)

Тренувальний процес - однозначно тільки online gym. Ви мій клієнт на всі 100%. Але рішення за вами. Подумайте над тим, що сказала у відео.
Голод
Вхід в голод 16.03, 17.03
У ці дні залишається тільки ходьба пішки

Інтервал 20/4 або 21/3
  • Б 1 г
  • Ж 0,8 г
  • В 0,6 г
17.03 очисна клізма через пʼять годин після останнього прийому їжі.

Голод
1 доба 18.03
2 доба 19.03
Орієнтовно приривання голоду о 15:00 19.03
  • Б 1 г
  • Ж 0,8 г
  • В 0,6 г

Вихід з голоду 2 доби
20.03; 21.03
Інтервал 20/4
  • Б 1,3 г
  • Ж 1 г
  • В 1 г
Стабілізаційний раціон
Триває 1 місяців.
  • Поступово збільшується кількість вуглеводів, один раз на 2 тижні.
  • Памʼятайте про кратність прийомів їжі та їх баланс.
  • У цей період важливо слідкувати за постійністю тренувального процесу.

з 22.03 по 05.04
Інтервал на вибір 10/14; 12/12; 16/8; 18/6
Моя рекомендація обрати три прийоми їжі
  • Б 1,5 г
  • Ж 1 г
  • В 1,7 г
Це за умовами постійних тренувань

з 06.04 по 20.04
Інтервал на вибір 10/14; 12/12; 16/8; 18/6
Моя рекомендація обрати три прийоми їжі
  • Б 1,5
  • Ж 1 г
  • В 2,5 г

До 20.04 за моїми підрахунками ви маєте важити 59/60 кг
Але загальна кількість жирової маси в верхній частині тіла має піти: до -15 см нижня частина талія та -10 см верхня частина талії.
Плюс сідниці мають мати округлі форми за рахунок постійних тренувань.
КОРИСНІ НАГАДУВАННЯ
Турбота про себе - норма
На жаль, їжею ми здатні заміщати дуже багато площин з інших сфер життя: сум, тривожність, скуку, нерви.
Інформації про раціон - багато, що додає невроз. При цьому освіченість в харчуванні - мала.

Насправді, думаю, що ми змушені балансувати між екологічною повісткою та привабливістю продукції. Ми вже це робимо. Тобто здорове має бути красивим, але при цьому доступним, щоб готовність була споживачам платити за цю екологічність, користь та баланс нутрієнтів.
Тому що головне - просте і цільне, помірне в споживанні.
Нагадаю, про вашу улюблену групу продуктів -
ФРУКТОЗА
Ще раз: я не сварю фрукти. Хоча якщо ви їсте цілу диню чи півкілограми винограду тричі на день - теж питання.

Фруктоза у великій концентрації є в соках, фрешах, сиропах (агави, топінамбура, граната, кукурудзяному, читайте склад!), меду, сухофруктах, як цукрозамінник в десертах та напоях (зефір, «діабетичні» солодощі).

Фруктоза - простий цукор і нормально, цивільно, поряд з клітковиною, мікроелементами, органічними кислотами природно міститься у фруктах чи меді. Фруктозне споживання різко збільшилося зі збільшенням споживання підсолоджувачів, кукурудзяного сиропу як недорогого цукрозамінника в соках та десертах.

Мінуси
Споживання більш солодких продуктів провокує рецептори споживати ще більше і солодше, дратуючи вбудовану толерантність до сприйняття цукрів. При цьому звикання сильні неймовірно.

Окрім надмірної ваги та порушень вуглеводного обміну, перевантаження фруктозою в причинах підвищення сечової кислоти, не алкогольної стеатотичної хвороби печінки.

© 2024 КАТЯ ЖЕСТЬ. Всі права захищені.
Made on
Tilda