- Яловичина - 220 г
- Баклажан (або помідор) - 200 г
- Кабачок (або цвітна капуста) - 60 г
- Помідор - 60 г
- Цибуля порей - 30 г
- Гілочки чебрецю
- Оливкова олія - 1 ст.л.
- Часник - 1-2 зубці
- Сіль, чорний мелений перець за смаком
1. Підготуйте овочі. Наріжте півкільцями цибулю порей . Наріжте невеликими шматочками помідори та кабачки.Наріжте кубиками баклажани, очистіть від насіння перець та поріжте його кубиками. Перемішайте всі овочі, посоліть та поперчіть їх.
2. Покладіть овочі в рукав для запікання.
3. Приготуйте приправу. Дрібно поріжте часник, змішайте його з олією та чебрецем, посоліть, поперчіть за смаком.
4. Обмажте м'ясо сумішшю, що вийшла. Викладіть м'ясо на овочі в рукав.
5. Розгрійте духовку до 180 градусів. Покладіть рукав у форму для запікання. Запікайте при температурі 180 градусів приблизно 80-90 хвилин.
+ Салат з капусти з заправкою з авокадо та лаймом- Капуста - 50 г
- Авокадо - 20 г
- М'якоть лайма - 1 ч.л.
- Пучок будь-якої зелені (20-30 г): кінза, кріп, черемша, руккола, базилік, мікс салатів
- Часник - 1-2 зубчики
- Соєвий соус (без цукру в складі!) - 1 ч.л.
- Олія - 1 ч.л.
- Сіль, свіжомелений чорний перець
1. Капусту дуже тонко нашаткуйте, якщо довша - наріжте соломкою. Посоліть, полийте соком лайма та перемішайте.
2. Очистіть від шкірки авокадо, виділать кісточку, м'якоть наріжте невеликими скибочками та додайте до капусти.
3. Для приготування соусу дрібно наріжте часник, зелень. Додайте соєвий соус, олію та перець і збийте все в блендері до однорідності.
4. Влийте соус до салату та все ретельно перемішайте.