Сніданок (до 9:30)
Варіант 1:
– 2 яйця (100 г)
– Авокадо 40 г
– Огірки 100 г
– Олія 1 ч.л.
БЖВ: 22 г / 18 г / 3 г
Варіант 2:
– Омлет з 2 яєць + зелень
– Кабачки гриль 150 г
– Салат з руколи 50 г
БЖВ: 21 г / 16 г / 2 г
Обід (13:00–14:00)
Варіант 1:
– Курка запечена 200 г
– Гречка 100 г (готова)
– Салат з капусти + 1 ч.л. олії (150 г)
БЖВ: 35 г / 25 г / 40 г
Варіант 2:
– Яловичина тушкована 200 г
– Картопля печена 100 г
– Помідори+огірки (150 г) + олія
БЖВ: 32 г / 27 г / 38 г
Вечеря (до 18:00)
Варіант 1:
– Тріска запечена 150 г
– Броколі 150 г
– Олія 1 ч.л.
БЖВ: 28 г / 15 г / 2 г
Варіант 2:
– Індичка тушкована 150 г
– Кабачки тушковані 200 г
БЖВ: 30 г / 10 г / 3 г
Повтори ці 6 варіантів, чергуючи їх по 10 днях, замінюючи продукти з таблиці альтернатив.
Курка
Індичка, телятина нежирна
Гречка
Булгур, перловка, рис
Картопля
Батат, пастернак
Тріска
Лосось, хек, дорадо
Броколі
Цвітна капуста, спаржа
Авокадо
Насіння льону, ч.л. олії
Оливкова олія
Лляна, вершкова (до 5 г)
Фрукти або ягоди (по сезону)
Тепер включено в схему:
– Якщо хочеться — додаєш після сніданку
– Якщо ні — в обідню тарілку (наприклад, салат із ягодами або фрукти окремо)
– Порція — до 150 г готового продукту
🫐 Можна: полуницю, чорницю, малину, ківі, яблуко
🍌 Не варто: банан, виноград, фініки