БЖВ (щодня):• Білки: 100–110 г
• Жири: 70–80 г
• Вуглеводи: максимум 90 г (зрозумілі джерела)
Інтервал харчування:14/10 або 16/8 (можна чергувати)
Вода: 2.5–3 л на добу
Продукти: структура по групах
Білки (100–110 г/день)(легкі, зрозумілі джерела, без ізоляту, без тофу)
• куряче філе / індичка
• телятина
• біла риба (тріска, дорадо, хек)
• яйця (2–3/день)
• кисломолочне: 5% сир, грецький йогурт без добавок
Вуглеводи (до 90 г/день)• гречка, булгур, кус-кус
• запечена картопля або батат (до 100 г на день)
• хумус, бобові (не більше 50 г/порція готового продукту)
• фрукти: по сезону
• овочі: буряк, морква, гарбуз, всі листові
3 рази за цей період можна простих цукрів, соку, хліба, солодощів — навіть “здорових”
Жири (70–80 г/день)• авокадо
• оливкова олія (до 2 ст. л/день)
• насіння льону/чіа
• волоські горіхи, мигдаль (до 15 г на день)
• жирна риба (лосось/форель — не частіше 2 разів/тиждень)
Готувати — легко й смачно:Ось посилання на мої рецепти:
Передивись, що тобі сподобається — і прорахуй під себе за БЖВ. Це спростить приготування і зніме питання “що їсти?”