- 1 шматочок цільнозернового хліба
- стигле авокадо
- арахісова паста
- сіль
- дрібка рожевого перцю
- гілочка коріандру
- оливкова олія
1. Підсмажте хліб на грилі чи сковороді. Зверху змастіть арахісовою пастою і викладіть тонкі скибочки авокадо.
2. Збризкайте тости олією і прикрасьте листям коріандру, рожевим перцем та гімалайською сіллю.
Готово!
Салат з моцареллою та інжиром- інжир
- базилік
- моцарелла
- оливкова олія
- лимон
- бальзамічний оцет
- сушений чебрець
- майоран
- сіль та перець – за смаком
1. Приготуйте заправку. Для цього з'єднайте оливкову олію з лимонним соком та бальзамічним оцтом. Додайте сіль, перець та перемішайте все.
2. Інжир наріжте кружальцями. Викладіть його на велику тарілку і посипте чебрецем і майораном. Полийте заправкою. Поставте в холодильник на годину.
3. Потім викладіть у тарілку нарізану моццарелу. Знову полийте заправкою та посипте листям базиліка.
Готово