ДІАНА, ПРИВІТ!
Персональна робота
Це твоя персональна сторінка. Я буду її оновлювати раз на 10 днів. Вітаю тебе на логічному продовженні нашої роботи.
Дякую, тобі! За твою довіру та великі старання. Ти повністю адаптувала всі свої знання в свою рутину.
Я в захваті, саме тому залишу тут твої результати.
Як ІТОГО та початок нашого нового шляху!
За період 44 дня -10,6 кг і -75 см
Твій тип тілобудови - Яєчниковий підтип пісочний годиник
Один з найкрасивіших та сексуальніших серед усіх, які я знаю!

Що я бачу на сьогодні?
Ще потрібно працювати в режимі спалюючи жир. Особливо в нижній частині тіла. На сьогодні ще залишаться актуальною проблемою питання з жировим обміном. Він не запустився до кінця. Жирові відкладення ще токсичні і це видно по стану шкіри. Шкіра в зоні бедер схожа на зернистий сир, що говорить про слабкий синтез (вироблення) гормонів білка, тобто недостатнього колагену. Це означає, що необхідно не пити його із зовні, а самостійно синтезувати. За рахунок білкової їжі та постійних тренувань на нижню частину тіла.

Тобто наш БЖВ ЗМІНЮЄТЬСЯ. Ми починаємо відновлюючий раціон з персоналізованої корекції:
  • Б 1,7 г = 140 г
  • Ж 1 г = 80 г
  • У 0,5 г = 40 г

Перший етап з 14.09 по 24.09
Заміри 24.09

Новий раціон та план на 23.09 я надсилаю для тебе.
МЕНЮ
Не стримуй себе, це тільки мої варіанти. Якщо є бажання, то, звичайно, ти можеш створити свої варіанти.
Варіант №1
Завтрак. Солодко-солений сендвіч + салат з моцарелою та інжиром
  • 1 шматочок цільнозернового хліба
  • стигле авокадо
  • арахісова паста
  • сіль
  • дрібка рожевого перцю
  • гілочка коріандру
  • оливкова олія
1. Підсмажте хліб на грилі чи сковороді. Зверху змастіть арахісовою пастою і викладіть тонкі скибочки авокадо.
2. Збризкайте тости олією і прикрасьте листям коріандру, рожевим перцем та гімалайською сіллю.
Готово!


Салат з моцареллою та інжиром
  • інжир
  • базилік
  • моцарелла
  • оливкова олія
  • лимон
  • бальзамічний оцет
  • сушений чебрець
  • майоран
  • сіль та перець – за смаком
1. Приготуйте заправку. Для цього з'єднайте оливкову олію з лимонним соком та бальзамічним оцтом. Додайте сіль, перець та перемішайте все.
2. Інжир наріжте кружальцями. Викладіть його на велику тарілку і посипте чебрецем і майораном. Полийте заправкою. Поставте в холодильник на годину.
3. Потім викладіть у тарілку нарізану моццарелу. Знову полийте заправкою та посипте листям базиліка.
Готово!
Обід. Запіканка з броколі та фореллю
  • філе форелі
  • морква
  • кольорова капуста
  • броколі
  • твердий сир
  • вершки
  • яйця
  • вершкове масло
  • сіль та перець – за смаком

1. Цвітну капусту та броколі добре промийте та розділіть на суцвіття. Очистіть і наріжте моркву кружальцями.
2. Перекладіть капусту в киплячу підсолену воду. Додати моркву та відварити все до напівготовності протягом 2-3 хвилин. Відкиньте овочі на друшляк.
3. Наріжте рибу невеликими шматочками.
4. Готуємо соус. Для цього з'єднайте в мисці яйця, вершки та тертий сир. Добре розмішайте і додайте сіль і перець за смаком.
5. Візьміть форму для запікання та почергово викладайте овочі та рибу. Залийте все соусом і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 20-30 хвилин.
Готово!
Варіант №2
Сніданок. Менемен (турецька яєчня/омлет) + сендвіч з в'яленим томатом
  • Куряче яйце
  • Помідори
  • Солодкий перець
  • Ріпчаста цибуля
  • Оливкова олія – або вершкове)
  • Сіль за смаком
  • Червоний мелений перець – до смаку
  • Томатна паста – за потребою)
  • Зелень – 1-2 гілочки (за бажанням)
1. Цибулю, солодкий перець і очищені від шкірки помідори (краще брати соковиті, м'ясисті), наріжте дрібними кубиками.
2. У сковороду налийте оливкову олію і на середньому вогні підсмажте в ній до золотистого кольору цибулю (приблизно 3-4 хвилини). Замість оливкової олії можна використовувати вершкове або суміш оливкової та вершкового масел.
3. Додайте до цибулі кубики солодкого перцю, перемішайте і продовжуйте обсмажувати все, поки шматочки перцю не стануть м'якими (приблизно 3-4 хвилини).
4. Розбийте яйця в глибоку ємність і збийте вилкою. Не дуже сильно – так, щоби просто добре змішалися білки та жовтки.
5. До смаженої цибулі і перцю додайте нарізані помідори (разом із соком, що виділився). Перемішайте овочі, прикрийте сковороду кришкою і тушкуйте, поки кількість рідини на сковороді не зменшиться вдвічі (приблизно 5-7 хвилин).
6. Якщо помідори не дуже стиглі або не мають насиченого смаку, можна також додати 0.5-1 ст.л. томатної пасти. Потім додайте на смак сіль і мелений червоний перець. 7. Влийте в сковороду збиті яйця. На невеликому вогні, помішуючи приблизно раз на 5-10 секунд, обсмажте суміш ще 1-2 хвилини. Потім вимкніть вогонь, відразу накрийте кришкою сковороду і дозвольте страві настоятися ще 1-2 хвилини (до бажаного ступеня готовності яєць).


Бутерброди з в'яленими томатами, авокадо та вершковим сиром
  • Хліб 40 г вуглеводів на 100 г
  • Авокадо
  • В'ялені томати
  • Лимонний сік
Хліб нарізати тонкими скибочками та злегка підрум'янити на сковороді. Авокадо очисти, наріжте невеликими кубиками і збризкайте лимонним соком.
Змасти хліб вершковим сиром, виклади авокадо та помідори. Присип бутерброд сіллю та меленим перцем.
Обід. Соковите філе індички в духовці + Гуакамоле з м'ятою (допускається смажити на мангалі)
  • Філе (або грудка) індички
  • Спеції для птаха на вибір (каррі, паприка, базилік, чебрець)
  • Кефір 2,5%
  • Сіль, перець - за смаком
Філе просушити, натерти сіллю та спеціями. Потім покласти в тарілку та залити кефіром так, щоб м'ясо було вкрите повністю. Готувати можна через півгодини, але краще, якщо постоїть хоча б кілька годин. Після маринування загорнути у фольгу, запікати за нормальної температури 180 градусів приблизно 40 хвилин. Можна на кожен шматочок викласти гілочкою улюбленої зелені. Чудово затримує сік усередині м'яса гірчиця. Досить просто змастити нею кожен шматочок та запекти у фользі до готовності. Цей спосіб не тільки зробить філе дуже соковитим, але й дозволить відмовитися від приправ та спецій.


Гуакамоле з м'ятою
  • Авокадо
  • Лайм
  • Перець
  • М'ята
  • Оливкова олія
  • Сіль
1. Авокадо вимийте, розріжте навпіл, позбавтеся кісточок і шкірки, далі покладіть його в блендер;
2. Лайм вимити, розрізати навпіл, після чого видавити з нього сік у блендер. Зробити це можна за допомогою прес для цитрусових або просто руками.
3. Листя м'яти промити, нарізати.
4. Перець чилі дрібно нарізати, кісточки викинути, натомість із м'ятою відправити його в блендер.
5. Наприкінці вміст блендера посоліть, поперчіть та додайте оливкової олії, збивайте масу до однорідної консистенції.
ЗВІТИ
  • Фото їжі
  • ІНСАЙД дня
  • Додатково скріни з FatSecret на наступний день для затвердження

Приклад ІНСАЙД дня:
Thought of the day: Нет ключей от счастья… Дверь всегда открыта!
Це може бути маленька фраза, але про все.


Починаємо. Відео буде завтра зранку. Дякую за довіру!
© 2021 КАТЯ ЖЕСТЬ
ВСЕ ПРАВА ЗАЩИЩЕНЫ
Made on
Tilda