ІННА, ПРИВІТ!
Персональна робота
За період 85 днів:
-12,4 кг та -97 см
СХЕМА ГОЛОД
Перший етап:
з 12.11. по 22.11 інтервал 18/6
  • Б 1,3/1,5 г =80/95 г на добу
  • Ж 0,9/1 г = 55/65 г на добу
  • В 05/0,7 г = 30/45 г на добу
Це вилка дефіциту поживної цінності. Перша цифра - це показник, нижче якого ти не опускаєшся, друга цифра - вище якої ти не підвищуєш свій БЖВ!

Другий етап:
з 23.11 по 30.11 8 днів підготовки інтервал 20/4
  • Б 0,9/1= 55/50 г на добу
  • Ж 0,7/0,8 = 45/50 г на добу
  • В 0,3/0,5 = 20/30 г на добу

Третій етап:
з 01.12 по 02.12 включно інтервал 21/3
  • Б 0,6 г = 40 г на добу
  • Ж 0,5 г = 30 г на добу
  • В 0,4 г = 25 г на добу

Четвертий етап голод 48 годин:
02.12 - очисна клізма
03.12; 04.12 - голод
05.12; 06.12 - вихід з голоду з інтервалом 21/3; 20/4
Тренувальний процес
11.11 - Онлайн-зал 20 жовтня (гантелі 2 кг)
13.11 - Онлайн-зал 21 жовтня (обтяжувачі)
15.11 - Онлайн-зал 31 жовтня (гантелі 1 кг)
18.11 - Онлайн-зал 20 вересня (гантелі 1 кг)
20.11 - Онлайн-зал 15 червня (обтяжувачі)
22.11 - Онлайн-зал 17 червня (гантелі 1 кг)
РАЦІОН
Додатково даю шпаргалку з продуктами
Овочі:
  • Броколі
  • Кольорова капуста
  • Капуста кале
  • Брюссельська капуста
  • Білокачанна капуста
  • Спіруліна водорості (морський овоч)

Листові салати ВСІ

Фрукти:
  • Яблука
  • Мандарини
  • Апельсини
  • Ківі
  • Банани
  • Грейпфрути
  • Помела
  • Шарон / хурма

Кисломолочні продукти:
  • Сир 5% - 9%
  • Сметана
  • Сир

М'ясо, морепродукти, риба:
  • Куряче філе, стегна
  • Індиче філе
  • Креветки
  • Тунець консервований у власному соці

Тверді сири:

  • Голландський
  • Російський
  • Пармезан
  • Козячий

Сухофрукти:

  • Фінік
  • Інжир
  • Чорнослив
  • Манго

Шпаргалка дозволить вам експерементувати та не стримувати себе в своїх смакових фантазіях. Тому рухаємося та розвиваємо смак!
РЕЦЕПТИ
© 2021 КАТЯ ЖЕСТЬ
ВСЕ ПРАВА ЗАЩИЩЕНЫ
Made on
Tilda