ІРА, ВІТАЮ!
Персональна робота
За період 86-ти днів з початку курсу ви втратили:
-8,6 кг і -66 см
Іро, вітаю з успішним завершенням 72-ох годин голоду.
Результати неймовірні! Як підсумок, залишаю фото на пам'ять:
План наших дій без змін
Четвертий місяць ми працюємо за класичною схемою:
  • Відновлюваний раціон - 10 днів
  • Підготовка до голоду - 10 днів
  • Голод - 48 годин
  • Вихід з голоду - 8 днів
  • Стабілізація результату та надання всієї необхідної інформації для подальшої самостійної роботи.

Раціон для відновлення дозволить вам харчуватися в рамках «депозиту», ви не будете виходити за межі нижнього кордону та верхнього кордону ваших БЖВ:
  • Б 1,3/1,5 г = 90/110 г на добу
  • Ж 0,9/1 г = 65/75 г на добу
  • В 0,5/0,7 г = 35/50 г на добу
Підсумок 1085/1350 калорій на добу
Також додатково даю шпаргалку з продуктами
Овочі:
  • Броколі
  • Кольорова капуста
  • Капуста кале
  • Брюссельська капуста
  • Білокачанна капуста
  • Спіруліна водорості (морський овоч)

Листові салати ВСІ

Фрукти:
  • Яблука
  • Мандарини
  • Апельсини
  • Ківі
  • Банани
  • Грейпфрути
  • Помела
  • Шарон / хурма

Кисломолочні продукти:
  • Сир 5% - 9%
  • Сметана
  • Сир

М'ясо, морепродукти, риба:
  • Куряче філе, стегна
  • Індиче філе
  • Креветки
  • Тунець консервований у власному соці

Тверді сири:

  • Голландський
  • Російський
  • Пармезан
  • Козячий

Сухофрукти:

  • Фінік
  • Інжир
  • Чорнослив
  • Манго

Шпаргалка дозволить вам експерементувати та не стримувати себе в своїх смакових фантазіях. Тому рухаємося та розвиваємо смак!
РЕЦЕПТИ
Запіканка з кабачків, та курячого філе
  • сметана 10% — 200 г
  • кабачок – 2 шт.
  • помідор – 2 шт.
  • куряче філе – 150 г
  • сир — 150 г
  • сіль, перець, італійські трави, часник

1. Обидва кабачки порізати тонкими кільцями і викласти на деко, застелене папером для запікання, зверху додати видавлений часник за смаком.
2. Викласти тонкі кільця помідорів. Зверху викласти шматочки курячого філе.
3. Посипати страву натертим сиром і змастити сметанним соусом з приправами.
4. Вкрити все фольгою і відправити в духовку на півгодини при 180°. Витягнути страву, прибрати фольгу і, додавши температури, відправити ще на 5-10 хвилин до утворення сирної скоринки.
Котлети з індички
  • філе індички – 500 г
  • кукурудзяні пластівці – 0,5 ст.
  • гірчиця – 2 ст. л.
  • соєвий соус – 2 ч. л.
  • цибуля – 1 шт.
  • яйце – 1 шт.
  • часник, перець, зелень, сіль, прованські трави

1. Приготувати фарш з філе і змішати з іншими інгредієнтами, не додаючи пластівці.
2. Мокрими руками надати форму майбутнім котлетам і занурити зі всіх сторін в мелені пластівці.
3. Викласти котлетки у скляну форму і відправити в духовку на півгодини при 180°.
Запечена тріска
  • тріска – 1 шт.
  • біле вино – 70 мл
  • сіль, перець, зелень, часник, лимонний сік

1. Рибну тушку змастити сумішшю з роздавленого часнику, соку, зелені і приправ. Маринувати рибу півгодини.
2. Філе акуратно перекласти в фольгу і покласти на деко. Зробивши бортики з фольги, залити тріску вином і посипати зеленню.
3. Помістити на півгодини в духовку при 200°. Протягом відведеного часу потрібно кілька разів полити тріску соком, що виділяється для того, щоб уникнути сухості.
Також для цієї страви підійде скумбрія або минтай.
Запечена цвітна капуста
  • яйце – 3 шт.
  • цвітна капуста – 1 качан
  • сир — 150 г
  • грецький йогурт – 4 ст. л.
  • сир – 100 г
  • сіль, перець, вершкове масло

1. Капусту розділити на суцвіття і відварити в солоній воді 10 хвилин.
2. Збовтати яйця до однорідності, влити йогурт і вмішати натертий сир. Ретельно перемішати масу.
3. Бортики і дно форми злегка змастити тонким масляним шаром, використовуючи кисть з силікону. Укласти суцвіття і додати рідку суміш. Відправити в духовку на 25 хвилин при 180°.
Куряче філе з овочами і грибами
  • печериці – 250 г
  • цибуля – 1 шт.
  • кабачок – 0,5 шт.
  • помідор – 2 шт.
  • сир «Сирко» — 100 г
  • сметана 10% — 50 г
  • куряче філе – 3 шт.
  • сіль, перець

1. Відбити курячі грудки, змастити їх сметаною і додати спеції. Пасерувати гриби з цибулею, трохи протушкувати з дрібно порізаними помідорами і кабачком.
2. Перекласти овочі в окрему миску і додати плавлений сир.
3. Начинити куряче філе овочами з сиром і сформувати рулетики.
4. Викласти курячі рулети у скляну форму і відправити в духовку на півгодини при 180°.
Запечений хек
  • хек (філе) – 1 кг
  • лимон – 0,5 шт.
  • морква – 2 шт.
  • помідор – 3 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • сіль, перець

1. Натерти рибне філе сіллю з перцем і змастити лимонним соком. Обмотати його харчовою плівкою і залишити промаринуватися на пів години.
2. Зробити легку засмажку з натертої моркви і шинкованої цибулі
3. Філе нарізати на шматочки, покласти у форму, викласти зверху зажарку і томатні кільця. Запікати пів години при 180°.
Котлети курячі, запечені з сиром
  • куряче філе – 800 г
  • яйце — 1 шт.
  • сир – 200 г
  • цибуля – 1 шт.
  • зелень, сіль, перець

1. Подрібнити куряче філе і інші інгредієнти. Вимісити фарш.
2. Сформовані котлетки запікати 20 хвилин при 180°.
ТРЕНУВАЛЬНИЙ РАЦІОН
15.11. Кардіо (31 жовтня)
16.11. Фітнес- резинки (1 листопада)
17.11. Кардіо (5 жовтня тільки 1 частина)
18.11. Спина + функціонал ( 1 серпня)

19.11; 20.11 - вихідні

21.11. Сідниці (5 серпня)
22.11. Спина функціонал (11 серпня)
23.11. Фітнес-резинки (1 листопада)
24.11. Кардіо (5 жовтня 1 частина)
25.11. Кардіо (31 жовтня)

25.11. Заміри зранку: фото, вага, об'єми
© 2021 КАТЯ ЖЕСТЬ
ВСЕ ПРАВА ЗАЩИЩЕНЫ
Made on
Tilda